Korzeń pietruszki jest mało docenianym warzywem w polskiej kuchni, choć wyróżnia się ciekawym, słodkim smakiem. Można z niego stworzyć wiele pysznych...
Proponujemy wyprawę w kierunku Ameryki Południowej oraz Środkowej. Jednym z najpopularniejszych składników jest tam maniok, mający wszechstronne zastosowanie kulinarne. Warto w...
Wegańskie naleśniki są łatwiejsze do zrobienia niż zwykłe. Ponadto wymagają mniejszej ilości składników. Dzięki temu doskonale sprawdzą się w sytuacjach awaryjnych,...
Nie jesteś wielbicielem mięsa bądź spożywasz je bardzo sporadyczne? Miewasz ochotę na burgera? Dowiedz się, jak przygotować wegański odpowiednik na naprawdę...
Wegańskie spaghetti jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnej wersji z mięsem. Przyrządza się je z dodatkiem warzyw. Efekt końcowy jest zawsze fenomenalny....